Lisbeth Rothman

Fotograf: Majbrit Skou

Jeg hedder Lisbeth Rothman (f.1964) og er fuldtidsansat revisorassistent hos rådgivningsvirksomheden VKST i Sorø. Jeg er født og opvokset omkring Sorø og byens smukke omgivelser. Jeg bor nu i Ruds Vedby lidt nord for Sorø og er gift med Kiehn og mor til to drenge.

Jeg er selvlært og har malet i en årrække – de senere år meget intenst. At male er ren terapi og afslapning for mig.

 

Jeg kobler totalt af, når jeg har en pensel i hånden og det er et helt uundværligt frirum hvor jeg lader op og kreativiteten kan få frit løb.

Mine malerier er abstrakte og ekspressive med dybde og mange lag – ofte med lidt knald på farverne.

Jeg tager fat i de idéer der opstår undervejs i processen og bliver ved og ved til jeg pludselig står i det – helt magiske – øjeblik, hvor alle anstrengelserne har båret frugt og både farver og komposition forenes til en harmonisk helhed. Helhedsindtrykket af det færdige maleri skal være lidt ’råt’.

Min inspiration henter jeg fra alt i min dagligdag, – men det er ofte en farvesammensætning der sætter mig i gang. Musik er også meget inspirerende for mig og helt uundværlig i baggrunden, når jeg maler.

Ønsker du at udstille mine malerier eller købe et, kan du kontakte mig enten på mail: lisbethrothman@outlook.dk eller mobil 6178 4293.