Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan www.lisbethrothmanart.dk indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

  1. Indsamling af personoplysninger
  2. Links til andre hjemmesider
  3. Dine rettigheder
  4. Ændringer af privatlivspolitikken
  5. Kontakt 

1. Indsamling af personoplysninger

www.lisbethrothman.dk indsamler personoplysninger som følge af et Facebook- og Instagram-link til profilerne på disse specifikt nævnte sociale platforme.

Læs evt. mere om cookies i vores cookie-politik.

2. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

3. Dine rettigheder

Når der indsamles og bruges personoplysninger på hjemmesider har du ret til at få indsigt i de personoplysninger, som behandles om dig og til hvilket formål de behandles.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og viderebehandling af dine personoplysninger.

Du har også ret til berigtigelse af de personoplysninger du ikke mener er korrekte eller bede om at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. 

Du har ret til at få slettet de personoplysninger, der er registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre personoplysningerne ikke kan slettes på gr. af anden lovgivning eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har afgivet i et maskinlæsbart format.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor skal du kontakte ejeren af hjemmesiden.

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned. Du kan også indgive en klage til: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

 

4. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Privatlivspolitikken er senest ændret marts 2021.

5. Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik eller dine rettigheder, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Lisbeth Rothman
Fuglebakken 6
4291 Ruds Vedby

Alle henvendelser om persondata bedes sendt til lisbethrothman@outlook.dk 

eller på telefonnummer 61 78 42 93.