Fotograf: Majbrit Skou

Jeg er født og opvokset omkring Sorø og byens smukke omgivelser. Jeg bor nu i Ruds Vedby lidt nord for Sorø og er gift med Kiehn og mor til to drenge.

Mine malerier er abstrakte og ekspressive med dybde og mange lag – ofte med lidt knald på farverne.

Malerierne afspejler mit liv og verden omkring mig. Jeg er påvirket af årstiderne, men mit farve valg i hvert maleri afspejler også stemninger fra bl.a. musik. Musik er vigtig for mig – den påvirker krop og sind og er dermed med til at skabe energi i det igangværende maleri. At male er at lege!

Min proces er spontan, intuitiv, nysgerrig og slet ikke planlagt! Idéer opstår undervejs i processen og skal undersøges straks. Jeg foretrækker akryl på lærred eller papir. Under processen tilføjer jeg linjer og mærker med alt hvad der kan tegne f.eks. blyant, kridt, oliepastel og kul.

Jeg har altid været kreativ, men min rejse med malerierne begyndte i 2007 og har været en meget vigtig del af mit liv lige siden.

Ønsker du at udstille mine malerier eller købe et, kan du kontakte mig enten på mail: lisbethrothman@outlook.dk eller mobil 6178 4293.